Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Η απάντηση στα ψεύδη του Σ.Ε.ρ.Κα και των συμμάχων του - Νο 3 !!!

Εδώ και μερικές μέρες  διάφορα δημοσιεύματα προσπαθούν  να πλήξουν το citybusdrivers όσο αναφορά την αξιοπιστία του και την εγκυρότητά του ...

απ΄ ότι φαίνεται έχουν  αυταπάτες ...


Φυσικά και οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό … Τους έχουμε ήδη διαψεύσει με δύο δημοσιεύσεις μας εδώ και εδώ και θα τους διαψεύσουμε για ακόμη μία φορά.
Κάποιοι, δεν θέλουν να ακούγονται όλες οι απόψεις στον εργασιακό μας χώρο και με διάφορα δημοσιεύματα προσπαθούν με ψεύδη και συκοφαντίες να παρουσιάσουν το citybusdrivers ως υποστηριχτή αυτών που τους καταγγέλλουν!

Φυσικά και τα γεγονότα είναι αδιάψευστος μάρτυρας και το μόνο σίγουρο είναι ότι πάνω στον πανικό τους αυτά που λένε εις βάρος του blog μας μοναδικό στόχο έχουν να στρέψουν τα βλέμματα προς άλλες κατευθύνσεις. Και το λέμε αυτό διότι θα μπορούσαν αρχικά χωρίς να εμπλέξουν το citybusdrivers ( στα περί λάσπης και Λουλακάκιδων) να διαψεύσουν την κ. Αλντέα ... αλλά δεν το κάνανε !


<< Η προκατάληψη είναι εχθρός της αλήθειας >>

Στην τελευταία δημοσίευση στο Ξεκίνημα διαβάσαμε τα εξής:

Πρώτο ψέμα:

Μας λένε στο δημοσίευμα στο Ξεκίνημα  δείτε εδώ

<< Η νέα κατηγορία που εκτοξεύεται τώρα από τον διαχειριστή του citybusdrivers είναι ότι το Σ.Ερ.Κα. δεν υπάρχει, οι ανακοινώσεις του Σ.Ερ.Κα. είναι πλαστές και ότι η πρόεδρος του Σ.Ερ.Κα. και οι καθαρίστριες μέλη του Σ.Ερ.Κα. δεν γνωρίζουν την ύπαρξη τους… >>

Απαντάμε:

Ποτέ δεν είπαμε ότι δεν υπάρχει σωματείο Σ.Ερ.Κα και διαπιστώνεται όχι μόνο από τους τίτλους σε κάθε ανάρτησή μας, όχι μόνο στο ότι σε όλα τα κείμενα αναφέρουμε την λέξη σωματείο Σ.Ερ.Κα, όχι μόνο ότι απαντάμε στο σωματείο Σ.Ερ.Κα, αλλά και στο ότι τους καλούμε να μας δώσουν την επίσημη ανακοίνωσή τους με υπογραφές σφραγίδα και λογότυπο όπως κάνουν όλα τα σωματεία!

Τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι δεν είπαμε ποτέ ότι δεν υπάρχει σωματείο Σ.Ερ.Κα! Απλά τους ζητήσαμε την επίσημη ανακοίνωσή τους ... 

Δεν είπαμε ότι οι ανακοινώσεις τους είναι πλαστές, απλά θέλουμε να είναι υπογεγραμμένες, πιο απλά τα ονοματάκια από κάτω !!!

Τα σωματεία έχουν σφραγίδες και οι ανακοινώσεις τους για να είναι αξιόπιστες υπογράφονται  από πρόεδρο και γ. γραμματέα και αυτό ζητήσαμε !!! 

Παρά ταύτα συνεχίζουν τα δημοσιεύματα χωρίς να υπάρχει ούτε καν  το όνομα της προέδρου έστω τυπικά από κάτω αλλά και όπως πολλοί θα είδατε στο video στο Ε.Κ.Α η πρόεδρος του σωματείου η οποία συστήθηκε σε εμάς στην συνάντησή μας και είναι η κυρία με τα μαύρα ρούχα και μαύρα γυαλιά δεν αναφέρει καν την ιδιότητά της !

Επίσης άλλα είπε σε εμάς στην συνάντηση και άλλα επικαλείται μετά … όντος περιέργως και αυτό είναι δείγμα αναξιοπιστίας και γι’ αυτό επιμένουμε σε επίσημη ανακοίνωση.

Στο video επικαλούνται ότι οι ίδιες γράφουν τις ανακοινώσεις τους …. Εμείς το δεχόμαστε αλλά την θέλουμε υπογεγραμμένη όπως κάνουν όλα τα σωματεία ή έστω με τα ονόματά τους από κάτω.
Φυσικά και όπως δεσμευτήκαμε θα την δημοσιεύσουμε.

Ψέμα δεύτερο:

Μας κατηγορούν ότι είμαστε σύμμαχοι της κ. Αλντέα!

Απαντάμε :

Από πού προκύπτει ?
Επειδή δημοσιεύσαμε ένα συμβάν όπου ευρίσκονταν περιπολικό της αστυνομίας στο αμαξοστάσιο και δημοσιεύσαμε τις καταγγελίες που ακούστηκαν ?
Έπρεπε να τις κουκουλώσουμε επειδή δεν ήταν αρεστές σε κάποιους ή  έστω επειδή τις διαψεύδουν?

Και το συμβάν είναι υπαρκτό και οι καταγγελίες είναι υπαρκτές !

Ακούστηκαν και γράφτηκαν από την ίδια την επόμενη μέρα δημόσια στο διαδίκτυο και επίσης έχουν γίνει και επίσημες καταγγελίες στο Ε.Κ.Α και στην Ο.ΣΥ ! Αν λέει ψέματα δικό σας πρόβλημα !!!

Οπότε για ποιο λόγο κυρίες μου  θεωρείτε ότι σας πετάει λάσπη το citybusdrivers ? Επειδή διαψεύδετε τις καταγγελίες της συγκεκριμένης κυρίας?
Αν είναι έτσι, τότε για εσάς όλες οι εφημερίδες και τα blogs πετάνε λάσπη και συκοφαντούν καθώς πολλά από τα δημοσιεύματα διαψεύδονται αργότερα με επίσημες ανακοινώσεις ! Για εσάς φυσικά μόνο αυτά που προβάλουν εσάς λένε την αλήθεια ….  Για τα περί Λουλακάκη το κάνατε γαργάρα ...

Συνεχίζουμε ... Πήραμε θέση σε κάποιο διάλογο υπέρ της ?  ΟΧΙ ! ( θα μπορούσαμε )
Βγάλαμε περαιτέρω δημοσιεύματα με τις καταγγελίες της κ. Αλντέα? ΟΧΙ!   ( θα μπορούσαμε )

Όμως τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν έγινε και το citybusdrivers δεν πήρε την θέση καμιάς πλευράς και σε τίποτα από αυτά που ακούγονται και γράφονται στο Facebook, όπως κάνανε ένθερμοι υποστηριχτές σας συνεχίζοντας με την σειρά τους να κάνουν δυσφήμιση και να συκοφαντούν ! 

ένας μάλιστα << ΕΓΚΥΡΟΣ >> μας αποκαλεί και ηλίθιους διότι αναδείξαμε το θέμα …

Τρίτο ψέμα:

Στέλνουν λέει τις ανακοινώσεις στο citybusdrivers και δεν τις δημοσιεύουν !!!

Απαντάμε:
Δεν έχουμε λάβει καμία ανακοίνωση από το σωματείο Σ.Ερ.Κα παρόλο που σε προηγούμενη ανακοίνωση δώσαμε και το e mail
Εδώ να σημειώσουμε ότι στο blog μας δεν υπάρχει πουθενά σημειωμένο το  e-mail και πρώτη φορά που το δώσαμε δημόσια είναι στην τελευταία δημοσίευσή μας για να μας στείλουν την επίσημη ανακοίνωσή τους. Η ομάδα του citybusdrivers δεν λειτουργεί με e-mail αναδεικνύει προβλήματα που συμβαίνουν στον εργασιακό τους χώρο ... 

όπως βλέπετε δεν έχετε στείλει τίποτα μην κοροϊδεύετε τον κόσμο  


Εδώ φαίνεται και το πώς λειτουργούν αυτοί που συντάσσουν τα δημοσιεύματα και προσπαθούν όπως είπαμε να προβάλουν μία άλλη εικόνα, μία εικόνα που όλοι είναι εναντίον τους ... έτσι κάποιοι παρατρεχάμενοι νομίζουν ότι θα αναδείξουν την αγωνιστικότητά τους !

Φυσικά και εμείς σε κάθε κείμενο για ευκολία στους αναγνώστες, έχουμε εντάξει και τα δημοσιεύματα με τις απαντήσεις τους τόσο από το Ξεκίνημα όσο και της Ανεξάρτητης Παρέμβασης, φυσικά δεν θα τους κάνουμε και πρωτοσέλιδο, αυτοί  τι φοβούνται και δεν εντάσσουν εντός των δημοσιευμάτων τους τα δικά μας ? Μήπως για να μην έχουν εικόνα  οι αναγνώστες τους ??? Γιατί δεν τους δείχνουν τι έχει δημοσιεύσει το citybusdrivers ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματά τους ? Είναι και αυτό ένα δείγμα της αντικειμενικότητάς τους ....

Συνεχίζει στην δημοσίευση του στο Ξεκίνημα: 

<< Στέλνουμε και αυτή μας την ανακοίνωση στο citybusdrivers χωρίς να περιμένουμε να δημοσιευθεί – το συγκεκριμένο site έχει αποδείξει ότι δεν ενδιαφέρεται για αντικειμενική ενημέρωση και το τελευταίο πράγμα που το απασχολεί είναι η αλήθεια. Κάποια στιγμή όμως η φωνή της απλής εργάτριας και του απλού εργάτη θα ακουστεί, απέναντι σ’ αυτούς που υπηρετούν τα αφεντικά. Κάποια στιγμή θα υπάρξει δικαιοσύνη.>>

Απαντάμε:

Πώς τις στείλατε με περιστέρια ???   Μάλλον έχουν αυταπάτες !!!

Δεν περιμένουν λένε να δημοσιευτεί, όταν δεν έχουν στείλει τίποτα! 

Δεν ενδιαφερόμαστε λένε για αντικειμενική ενημέρωση, όταν μας κατηγορούν επειδή αναδείξαμε και την άλλη πλευρά  έστω και αν αυτοί την διαψεύδουν!

Υπηρετούμε τα αφεντικά λένε, εδώ γελάμε ….

Θα υπάρξει δικαιοσύνη λένε, την περιμένουμε πώς και πώς τους λέμε …

Ας βγάλουν τα συμπεράσματα οι αναγνώστες μας ποιος συκοφαντεί και ποιος λέει ψέματα !!!

Τέλος ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι το citybusdrivers δεν πρόκειται να το φιμώσει κανείς όσες προσπάθειες και να κάνουν.

Θα συνεχίσουμε την αντικειμενική και αληθινή ενημέρωση όπως πιστεύουμε εμείς και όχι όπως κάποιοι  θέλουν να μας υποδείξουν !

και κλείνουμε  << Η προκατάληψη είναι εχθρός της αλήθειας >>

citybusdrivers