Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Θέλετε συγκοινωνία ? μαζέψτε τους !!!

Τι και αν έχει κολονάκια, τι και αν έχει κίτρινη διαγράμμιση, τι και αν έχει 
πινακίδα στροφή λεωφορείου !!!


Ανεγκέφαλοι καθημερινά παρκάρουν όπου τους βολεύει κλείνοντας για ώρες τα λεωφορεία με αποτέλεσμα να χάνονται αρκετά δρομολόγια και να ταλαιπωρούνται οι επιβάτες οι οποίοι δεν έχουν άλλο μέσο να πάνε στην δουλειά τους.


Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε αφού υπάρχει ατιμωρησία και κανείς δεν θα τους ενοχλήσει. Η τροχαία υπολειτουργεί και η δημοτική αστυνομία επιλεκτικά κόβει κλήσεις κατά προτίμηση σε ελεγχόμενη στάθμευση με πληρωμή που στην ουσία δεν ενοχλεί την συγκοινωνία απλά τα έσοδα του δήμου.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες καινούργια κολονάκια τοποθετήθηκαν στην συμβολή των οδών Περγάμου και Ιεράς Οδού, ενώ αυτά συμβαίνουν και σε άλλες περιοχές, οι ανεγκέφαλοι δεν διστάζουν να καβαλήσουν ακόμα και τα κολονάκια για να κάνουν την δουλειά τους  ... γι ΄ αυτούς είναι σαν να μην μπήκαν ποτέ !!!

Ας μην παραπονιούνται οι επιβάτες στους οδηγούς για το συγκοινωνιακό έργο και τις καθυστερήσεις δρομολογίων όταν οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι από τα χιλιάδες παράνομα παρκαρισμένα.

Οι ευθύνες βαραίνουν τους δήμους την τροχαία και τον ΟΑΣΑ και καλά είναι κάποια στιγμή να απευθυνθούν σε αυτούς ... εμείς οι οδηγοί απλά τα οδηγάμε !!!




Citybusdrivers