Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Δίδυμο σκληρών κακοποιών το παίζουν ασφαλίτες σε γραμμές Α10 & Β10 και << γδέρνουν >> επιβάτες

ΑΥΤΟ είναι το δίδυμο σκληρών κακοποιών που το παίζουν ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ και «γδέρνουν» επιβάτες σε λεωφορεία! OΛΟ το χρονικό της ΔΡΑΣΗΣ της σπείρας…



Δίδυμο σκληρών κακοποιών εμφανίζονται ως αστυνομικοί της Ασφάλειας μέσα στις λεωφορειακές γραμμές Α10 και Β10 που εκτελούν το δρομολόγιο Αχαρνές –Στ. Λαρίσης και κυριολεκτικά γδέρνουν τα θύματά τους που βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών, μπροστά στα μάτια τρομοκρατημένων επιβατών!

Το χρονικό της δράσης της σπείρας που δηλώνουν άνδρες της <Ασφάλειας>
Παραμονή των Θεοφανείων, ώρα 10 το πρωί. Οι δυο άντρες, ένας μελαχρινός και ένας ξανθός με γαλανά μάτια, επιβιβάζονται στη στάση <Ηρώων> στη λεωφορειακή γραμμή Α10 με κατεύθυνση την Αθήνα. Είναι και οι δυο ντυμένοι σπορ και ο ένας, ο <ξανθός> κάθιδρος, παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν εκείνο το πρωινό. Επιβιβάζονται από την τελευταία πόρτα του διπλού λεωφορείου που δεν έχει πολλούς επιβάτες και περιμένουν τα …θύματά τους.

Δυο στάσεις αργότερα, στον <Αγιο Δημήτριο>, γνωστό στέκι όλων όσοι κάνουν χρήση ουσιών, επιβιβάζονται δυο Πακιστανοί. Ο ένας εξ αυτών είναι φανερά επηρεασμένος από πρόσφατη χρήση ναρκωτικών, ο άλλος τον συγκρατεί. Το δίδυμο …οσφραίνεται ότι είναι η ώρα να δράσει. Σηκώνονται όρθιοι, αδιαφορώντας για τους επιβάτες που βρίσκονται σε διπλανά καθίσματα και αρχίζουν να φωνάζουν έντονα στους δυο πακιστανούς απαιτώντας να τους δώσουν την ηρωίνη και ότι άλλο έχουν.
Οι δυο νεαροί αλλοδαποί προσπαθούν δείξουν αδιαφορία, ώσπου ο μελαχρινός δηλώνει άνδρας της Ασφάλειας: <Δώσε μου τώρα την ηρωίνη, γιατί αν σε πάω μέσα και τη βρουν θα σε κλείσουν στη φυλακή!
Ο αλλοδαπός άντρας ψελλίζει ότι δεν έχει τίποτα, μόνο ένα κινητό και λεφτά για να πάει στο νοσοκομείο.
Το …δίδυμο αρχίζει την έντονη λεκτική επίθεση. Ο μελαχρινός υποκρίνεται ότι τηλεφωνεί στην Αστυνομία και παριστάνει ότι έχει διάλογο με τους συναδέλφους του! Οι Πακιστανοί παγώνουν όπως και οι επιβάτες που νιώθουν ότι πρέπει να παρέμβουν αλλά είναι τρομοκρατημένοι.

Επί 15 λεπτά τους απειλούν ότι θα τους φυλακίσουν σε ελάχιστα λεπτά, ότι θα φάνε ξύλο στο αστυνομικό τμήμα κι ότι δεν θα τη γλιτώσουν. Ο νεαρός Πακιστανός λυγίζει, δίνει το κινητό του και 200 ευρώ!
Οι δυο αδίστακτοι δράστες κατεβαίνουν στην επόμενη στάση και το νεαρό θύμα τρέχει προς τους επιβάτες ρωτώντας τους αν οντως αυτοί οι δυο άντρες είναι της Ασφάλειας.
Οι επιβάτες προσπαθούν να τους εξηγήσουν ότι μόλις έπεσαν θύματα και τους προτείνουν να κάνουν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων όπου μόλις είχε φτάσει το λεωφορείο. Ο νεαρός άντρας ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως παραδέχτηκε βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν θα είχαν καμία τύχη…
Τρίτη 17 Ιανουαρίου, ώρα 09:30 το πρωί. Το δίδυμο επιβιβάζεται στην ίδια στάση στο λεωφορείο που κατευθύνεται προς την Αθήνα. <θύματα> δεν εμφανίζονται ωστόσο, βρίσκουν το χρόνο να καταστρώσουν το σχέδιό τους. Στο πρόγραμμα της σημερινής ημέρας είναι η επίθεση σε ομάδες νεαρών για να τους αρπάξουν κινητά ή στη… χειρότερη η επίθεση σε κάποια γυναίκα. <Αρκεί να μη μας τύχει καμία σαν τη μάνα μου, γιατί δεν της παίρνεις ούτε το χέρι> θα πει ο κάθιδρος ξανθός άντρας.