Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Τρία λεωφορεία του ΟΑΣΑ κλείστηκαν για πάνω από μία ώρα από παράνομα παρκαρισμένα στην Άνω Ηλιούπολη


Με ένα λεωφορείο έμεινε η λεωφορειακή γραμμή του ΟΑΣΑ 237 ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ - ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ για περισσότερο από μία ώρα, όταν στο αθλητικό κέντρο στην Άνω Ηλιούπολη στα Αστυνομικά κάποιοι πάρκαραν παράνομα κλείνοντας τον δρόμο διέλευσης των αστικών λεωφορείων.


Δεν είναι η πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σημείο όταν γίνεται κάποιος αγώνας ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν όπου βρούνε ακόμα και εντός της αφετηρίας λεωφορείων.

Ευτυχώς ο Σταθμάρχης υπηρεσίας πρόλαβε να ειδοποιήσει έστω το ένα λεωφορείο πριν ανέβει και αυτό προς τα Αστυνομικά ενώ χρησιμοποίησε και λεωφορείο από την γραμμή 206 για να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες.


Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13/3/17 στις 18:00 το απόγευμα και διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα !!!

Στις στάσεις πλήθος αγανακτισμένων επιβατών επιτίθενται στον οδηγό χωρίς φυσικά να γνωρίζουν τι έχει γίνει ενώ στο μετρό της Δάφνης περίμεναν περί τους τριακόσιους επιβάτες πάνω από μία ώρα.

Ο οδηγός του λεωφορείου τα άκουσε για τα καλά ενώ η πολυδιαφημιζόμενη τηλεματική δεν μπορεί μετά από ένα χρόνο λειτουργίας να ενημερώσει τους επιβάτες για τα αίτια των καθυστερήσεων ! 

Επιβάτες στην << ΈΞΥΠΝΗ ΣΤΆΣΗ >>  ΠΑΛ. ΤΕΡΜΑ βλέπανε ότι το λεωφορείο θα έρθει σε 4΄ και είχαν περάσει 50΄ και ξανά ο οδηγός άκουγε τα παράπονα των επιβατών για ποιο λόγο δεν αναγράφεται στην στάση ότι τα λεωφορεία είχαν κλειστεί !!! 

Σε παλαιότερο δημοσίευμά μας είχαμε αναδείξει το συγκεκριμένο πρόβλημα ότι οι επιβάτες θα μπορούσαν να ειδοποιηθούν για τα δρομολόγια που χάνονται και να μην ξεσπάνε στους οδηγούς. Δείτε εδώ ( Η τηλεματική και τα << χαμένα >> δρομολόγια των ΜΜΜ !!! )

Τελικά για μία ακόμη φορά κανένα κόστος δεν είχαν οι υπαίτιοι της ταλαιπωρίας των επιβατών καθώς αυτό που έγινε ήταν ο γερανός να τραβήξει μερικά παράνομα παρκαρισμένα και να τα τοποθετήσει σε άλλο μέρος ενώ η τροχαία δεν έκοψε ούτε κλήση !!! Να θυμίσουμε ότι ο νόμος για παρακώλυση συγκοινωνίας είναι αυτόφωρο!!!

Φίλε επιβάτη αν δεν ανοίξουν τον δρόμο στο λεωφορείο καμία τηλεματική δεν θα σου το φέρει στην ώρα του !!!

citybusdrivers