Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Λύσεις για τη βελτίωση των μετακινήσεων στον Δήμο Περάματος για τους κατοίκους και εργαζόμενους δρομολογεί ο ΟΑΣΑ



Αντιπροσωπεία του ΟΑΣΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΔΣ του Οργανισμού Τάσο Ταστάνη, συναντήθηκε στο Δημαρχείο Περάματος με τον Δήμαρχο Γιάννη Λαγουδάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19/4/2017

Ο ΟΑΣΑ δρομολογεί λύσεις για τη βελτίωση των μετακινήσεων των κατοίκων και εργαζομένων του Δήμου Περάματος από τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες

Αντιπροσωπεία του ΟΑΣΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΔΣ του Οργανισμού Τάσο Ταστάνη, συναντήθηκε στο Δημαρχείο Περάματος με τον Δήμαρχο Γιάννη Λαγουδάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε φιλικό κλίμα και ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση του συγκοινωνιακού έργου με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των εργαζομένων στην περιοχή.

Ειδικότερα, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν περιλαμβάνονται και τα εξής:

  • Η επέκταση του τοπικού δικτύου οδικών συγκοινωνιών με σκοπό να προσεγγίζουν τα λεωφορεία σε περιοχές που δεν καλύπτονται τώρα από τα συγκοινωνιακά μέσα του ΟΑΣΑ.
  • Η σύνδεση του Δήμου Περάματος με το ΤΡΑΜ που θα διασχίζει τον Πειραιά.
  • Η προσθήκη Τηλεματικών Στάσεων στο Δήμο Περάματος.
  • Η συντήρηση χώρων τερμάτων-αφετηριών λεωφορείων.
  • Το ενδεχόμενο δημιουργίας γραμμής Δημοτικής Συγκοινωνίας.


Όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης «το Πέραμα είναι ένας δήμος που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων μας, καθώς κατοικείται από κόσμο της εργασίας, ενώ αντιμετωπίζει έντονα τα προβλήματα της φτώχειας και της ανθρωπιστικής κρίσης. 

Ο Οργανισμός θα σκύψει με θετικό πνεύμα πάνω στα ζητήματα που αναφέρθηκαν κατά τη συνάντηση, ώστε να δώσει το συντομότερο δυνατό τις αναγκαίες λύσεις για τη βελτίωση των μετακινήσεων των κατοίκων και των εργαζομένων της περιοχής με τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες».