Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία των εργαζομένων στα γραφεία της ΟΣΥ



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία των εργαζομένων στα γραφεία της ΟΣΥ σήμερα το μεσημέρι, καθώς ο Υπ. Μεταφορών ειδοποίησε πως θα δεχτεί τους εργαζόμενους να συζητήσουν τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο. 


Αρκετοί ήταν οι εργαζόμενοι που παρευρέθηκαν σήμερα στην διαμαρτυρία στα γραφεία της ΟΣΥ που είχε προγραμματιστεί με παράλληλη στάση εργασίας από το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Η συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών προγραμματίστηκε για την Παρασκευή στις 11:00  ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και τηλεφώνημα από την μεριά του Υπουργού κ. Σπίρτζη πριν τη συνέντευξη τύπου για να ορίσουν συνάντηση.

Ένα σοβαρό Συνδικάτο φυσικά και δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον κόσμο και να σταματήσει τις είδη προκυρηγμένες στάσεις εργασίας ( εάν δεν προέκυπτε συνάντηση ) διότι ο Υπουργός κ. Σπίρτζης είχε όλη την ευχέρεια να προγραμματίσει ραντεβού μαζί τους, καθώς το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και τα υπόλοιπα Σωματεία της ΟΣΥ είχαν ειδοποιήσει με έγγραφο για συνάντηση πριν το Πάσχα. 

Εάν ο κ. Σπίρτζης είχε ειδοποιήσει νωρίτερα, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ δεν θα είχε μπει στην διαδικασία των κινητοποιήσεων καθώς έχει αποδείξει εμπράκτως τον σεβασμό προς το επιβατικό κοινό με την στάση που κράτησε όλο το προηγούμενο διάστημα. 

Στην συγκέντρωση μίλησαν συνδικαλιστές των σωματείων της ΟΣΥ τα οποία video θα δημοσιεύουμε όταν θα τα έχουμε ολοκληρωμένα ώστε να μην αδικήσουμε κανέναν.