Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Αναβλήθηκε η συνάντηση του Υπ. Μεταφορών με τους συνδικαλιστές της ΟΣΥ



Όπως σας είχαμε ενημερώσει η συνάντηση μεταξύ του Υπ. Μεταφορών κ. Σπίρτζη και συνδικαλιστών από τα σωματεία της ΟΣΥ επρόκειτο να γίνει σήμερα το πρωί στις 11:00. 


Οι συνδικαλιστές ενημερώθηκαν ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Υπουργού, πρέπει να αναβληθεί το ραντεβού, αρχικά για λίγες ώρες και αργότερα με νέα ειδοποίηση αναβλήθηκε οριστικά για σήμερα και κλείστηκε για την Δευτέρα 22/5/2017.

Για αρκετό καιρό οι συνδικαλιστές της ΟΣΥ περίμεναν πως και πως αυτό το ραντεβού καθώς όπως καταγγέλλουν ο υπουργός δεν τους έχει δεχτεί ποτέ από την στιγμή που ανέλαβε το Υπουργείο ... για άλλη μία φορά στάθηκαν  άτυχοι και θα περιμένουν ένα ακόμη Σαββατοκύριακο ...

Φυσικά και δεν θεωρούμε ότι το ραντεβού αναβλήθηκε εσκεμμένα, καθώς γνωρίζουμε ότι στον καθένα μπορεί να τύχει κάτι έκτακτο ή κάτι πιο σημαντικό, ειδικά σε κάποιον που κατέχει μία σημαντική θέση όπως αυτή του Υπουργού. 

Τι θα λέγαμε όμως σήμερα εάν τα Σωματεία της ΟΣΥ είχαν ακυρώσει τις κινητοποιήσεις με το κάλεσμα του Υπουργού πριν την συνέντευξη τύπου και λόγω κάποιου έκτακτου γεγονότος ο Υπουργός έπρεπε να το αναβάλει ?