Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Το παράνομο παρκάρισμα σε αφετηρίες στον Δήμο Πειραιά δεν έχει τελειωμό ...



Στο ίδιο έργο θεατές, πριν λίγο στις αφετηρίες λεωφορείων 040 & 843 στην Ακτή Ξαβερίου τα παράνομα παρκαρισμένα έχουν καλύψει κατά μήκος ολόκληρο τον χώρο των αφετηριών λες και δεν συμβαίνει τίποτα.


Όπως είχαμε δημοσιεύσει και στις 27 Νοεμβρίου, έτσι και σήμερα βλέπουμε την ίδια εικόνα στις αφετηρίες λεωφορείων στον Πειραιά, ας μην παραπονιούνται οι πολίτες αυτής της χώρας ότι δεν έχουν συγκοινωνία  ... τα λεωφορεία δεν πετάνε !!!

Οι Δήμαρχοι ζητούν συγκοινωνία για τους δημότες τους αλλά δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να την διευκολύνουν ... δημοτική συγκοινωνία και τροχαία υπολειτουργούν !!!

Ο κ.ο.κ αλλάζει και τιμωρεί την ασέβεια να πετάς το τσιγάρο από το παράθυρο, είναι πιο σημαντικό άραγε από αυτό που βλέπουμε καθημερινά στις αφετηρίες και στα τέρματα με τα παράνομα παρκαρισμένα ?

Τι έγινε άραγε με τις συζητήσεις για συνεργασία του ΟΑΣΑ με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τον Ιούλιο του 2016 ? 
  • Πρότασή μας προς το Υπουργείο Μεταφορών στον νέο κ.ο.κ να μπει και η παράνομη στάθμευση σε αφετηρίες, στάσεις και τέρματα των ΜΜΜ, στην κατηγορία της αντικοινωνικής συμπεριφοράς, υψηλής επικινδυνότητας, με αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας, άδειας οδήγησης για αρκετούς μήνες και εξέταση από ειδικό ψυχολόγο στον οδηγό όταν συμβεί για τρίτη φορά, μήπως είναι χαζός και δεν το καταλαβαίνει.

Εμείς συνεχίζουμε να λέμε :
Θέλετε συγκοινωνία ? μαζέψτε τους !!!