Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Νέα επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο της ΟΣΥ στη Μεταμόρφωση στη λεωφ. γραμμή Β9



Ακόμη μία επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο της ΟΣΥ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Μεταμόρφωση - Ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες λεωφορείο της ΟΣΥ που εκτελούσε δρομολόγιο από Χαλκοκονδύλη προς Κηφισιά στην λεωφ. γραμμή «Β9 ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ», δέχτηκε επίθεση με πέτρες από άτομα νεαρής ηλικίας στο ύψος του Υπ. Γεωργίας & Εργατικές Πολυκατοικίες στην Μεταμόρφωση, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι της μεσαίας πόρτας του λεωφορείου.  Το συμβάν σημειώθηκε στις 22:10 περίπου το βράδυ της Κυριακής και στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 15 επιβάτες που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ο οδηγός έδωσε κατάθεση στην ασφάλεια όπου κατέγραψε το περιστατικό.

Το φαινόμενο είναι πλέον συχνό, ενώ παλαιότερα είχαμε παρόμοια συμβάντα μόνο σε περιοχές όπως το Μενίδι, Λιόσια κτλ. έχει επεκταθεί σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, το Σάββατο είχαμε τρεις επιθέσεις, στην Ηλιούπολη στην λεωφ. γραμμή 237 σε Μενίδι και Πολυτεχνείο, στις λεωφ. γραμμές Α10 και Α7 αντίστοιχα, στις 2 Μαρτίου στην Αγ. Παρασκευή στην λεωφ. γραμμή Β5, στις 16 Μαρτίου σε κεντρικό σημείο του Μενιδίου στην λεωφ. γραμμή 755, στις 24 Φεβρουαρίου στα Άνω Λιόσια στην λεωφ. γραμμή Β12, και πάρα πολλές άλλες επιθέσεις με πέτρες αλλά και ξυλοδαρμούς οδηγών λεωφορείων.

Οι εργαζόμενοι στην ΟΣΥ δεν βλέπουν καμία ενέργεια από τους αρμόδιους φορείς, εκτός από την καταγραφή των συμβάντων !