Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Την άμεση κατάργηση της λεωφορειακής γραμμής 735 ζητάει το ΜΕΤΑ ΟΣΥ λίγο πριν λειτουργήσει




Το ΜΕΤΑ ΟΣΥ μία συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Facebook ζητάει την άμεση κατάργηση του 735 ΑΧΑΡΝΑΙ - ΖΕΦΥΡΙ - ΣΤ. Κ. ΠΑΤΗΣΙΑ λόγω επικινδυνότητας για τους συναδέλφους οδηγούς. Η συγκεκριμένη γραμμή είναι μία από τις γραμμές με πολλά προβλήματα στην περιοχή, όπου έχουμε συχνά επιθέσεις σε λεωφορεία.

Λόγω των συχνών επιθέσεων σε λεωφορεία το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ είχε διακόψει τα δρομολόγια στις 18:00.

Ο Δήμος Φυλής μετά από συνεχείς παρεμβάσεις στον ΟΑΣΑ πρότεινε νέο σχεδιασμό της γραμμής ώστε να αποφευχθεί η επικίνδυνη διαδρομή που γινόταν οι επιθέσεις σε λεωφορεία, ενώ είχε καλέσει και συνδικαλιστές από το προεδρείο του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ ώστε να συζητήσουν και να δουν από κοντά την νέα διαδρομή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνδικαλιστές ήταν επιφυλακτικοί αλλά συμφώνησαν σε μία δοκιμαστική περίοδο ...

Στις 13 Ιανουαρίου του 2017 βγήκε η σχετική απόφαση από τον ΟΑΣΑ ( δείτε εδώ ) για την τροποποίηση της διαδρομής του 735 την οποία είχαμε δημοσιεύσει κι εμείς πρόσφατα.  στις 18 Μαρτίου.

Όντως περιέργως και με μεγάλη καθυστέρηση η παράταξη του ΜΕΤΑ ΟΣΥ εκφράζει την διαφωνία του σε τηλεφωνική επικοινωνία στον Αντιδήμαρχο κ. Μαυροειδάκο και δεν κάνει καν τον κόπο να επισκεφτεί το σημείο ώστε να μιλήσει από κοντά και να δει και την νέα τροποποίηση η οποία δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα !

Περίεργο είναι επίσης ότι ενώ δεν έχουμε δει ούτε μία ανακοίνωση στα 2 χρόνια της ύπαρξης του ΜΕΤΑ ΟΣΥ για τα συχνά περιστατικά σε επιθέσεις λεωφορείων, να προτείνει άμεση ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της συγκεκριμένης λεωφορειακής γραμμής, ενώ δεν είδαμε καμία αντίστοιχη αντίδραση σε παρόμοια περιστατικά που συμβαίνουν σε άλλες γραμμές στην περιοχή του Μενιδίου όπως το Α10 κτλ αλλά και σε γραμμές που καίγονται λεωφορεία έξω από το πολυτεχνείο.

Να τις καταργήσουμε κι αυτές ??? 

Θεωρεί επίσης τραγική την απάντηση του Αντιδημάρχου που δεν ακούει τι του λένε οι εκπρόσωποι του ΜΕΤΑ ΟΣΥ (τηλεφωνικώς) και ακούει το Προεδρείο του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ !


Όλα τα λεφτά η φράση << την ευθύνη την έχετε εσείς !!! ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ >> που αποδεικνύει ότι θέλουν να αποποιηθούν τις ευθύνες ως εκλεγμένοι με μία απλή ανάρτηση στο Facebook λίγο πριν ξεκινήσει  η νέα διαδρομή, ενώ είχαν όλα τα μέσα ως ΄΄ κυβερνητικοί ΄΄ να μάθουν από τον Ιανουάριο για την τροποποίηση της διαδρομής και να εκφράσουν την διαφωνία τους μέσα από Δ.Σ αλλά και μέσα από τον ΟΑΣΑ και τον Δήμο Φυλής.

Ας σοβαρευτούνε εκεί στο ΜΕΤΑ ΟΣΥ γιατί αν συνεχίσουν την ίδια τακτική σε λίγο καιρό δεν θα μας δίνει σημασία κανένας Δήμαρχος !!! 

Εδώ παραθέτουμε προς ενημέρωση τα δημοσιεύματα που δείχνουν πόσο καιρό γίνεται η συζήτηση για το 735 

ΦΥΛΑΡΧΟΣ 

Δήμος Φυλής 

Με νέα φιλοσοφία επανασχεδιάστηκε η λεωφορειακή γραμμή 735 στο Ζεφύρι 


ΜΕΤΑ από 2,5 μήνες το ΜΕΤΑ ΟΣΥ εκφράζει την διαφωνία του !!!

citybusdrivers