Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο της Ο.ΣΥ στην Λ/Γ 301 [ΕΙΚΟΝΕΣ]



Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, περίπου 19:00 στην Ανθούσα επί των οδών Αιγίου και Μεσσήνης με λεωφορείο της γραμμής 301 ΠΕΝΤΕΛΗ - ΣΤ.ΠΑΛΛΗΝΗ - ΔΗΜ.ΓΕΡΑΚΑ


Σύμφωνα με πληροφορίες το λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο στην γραμμή 301 από Πεντέλη προς Δουκίσσης Πλακεντίας, παρουσίασε βλάβη καθώς ανέβαινε την ανηφόρα επί της οδού Αιγίου στην περιοχή της Ανθούσας.

Ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα βάζοντας και το χειρόφρενο, όμως το λεωφορείο ΄΄τσούλησε΄΄ προς τα πίσω και με ανεξέλεγκτη πορεία τουλάχιστον 50μ. συγκρούστηκε πάνω σε μία μάντρα, σε έναν ευκάλυπτο όπου τον έκοψε στη μέση στην συνέχεια με ένα ΙΧ και τελικά σταμάτησε σε ένα ανάχωμα επί της οδού Μεσσήνης.

Μία επιβάτιδα του λεωφορείου τραυματίστηκε η οποία μεταφέρθηκε με το Ε.Κ.Α.Β στο Νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ενώ δεν υπήρχε τραυματισμός στους επιβαίνοντες του ΙΧ .

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα, η πυροσβεστική για την απομάκρυνση του δέντρου που έσπασε και η αστυνομία.

Επίσης στο σημείο του ατυχήματος παρευρέθηκε ο συνδικαλιστής Παναγιώτης Στάθης εκλεγμένος στην Ο.Σ.Μ.Ε ο οποίος ενημέρωσε τον Πρόεδρο και Γραμματέα του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και σε συνεννόηση μαζί τους τροποποιήθηκε η λεωφορειακή γραμμή όπου μέχρι και αυτήν την ώρα δεν περνάει από τις οδούς Ανθέων, Ιάσωνος, Μεσσήνης και Αιγίου.

Επίσης ενημέρωσε και τον Διευθυντή του Αμαξοστασίου Ανθούσας και του επισήμανε την ανάγκη για να επανδρωθούν νέα οχήματα στην συγκεκριμένη λεωφορειακή γραμμή λόγω της απότομης ανηφόρας.

Στο σημείο παρευρέθηκε και ο Χρήστος Τόλιας μέλος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ 

Σε συνεννόηση με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ θα γίνουν προτάσεις ώστε να τροποποιηθεί η γραμμή στο συγκεκριμένο σημείο λόγω επικινδυνότητας.























 citybusdrivers