Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Αδυνατεί η ΟΣΥ να διαθέσει λεωφορεία για θαλάσσια μπάνια των εργαζομένων



Με το παρακάτω έγγραφο η ΟΣΥ ενημερώνει τους εργαζόμενους ότι αδυνατεί προς το παρόν να διαθέσει λεωφορεία για τα θαλάσσια μπάνια των εργαζομένων και των οικογενειών τους.


Μία εθιμοτυπικού χαρακτήρα συνεργασία από συστάσεως της εταιρίας, όπου διέθετε λεωφορεία στους εργαζόμενους τους καλοκαιρινούς μήνες για να πηγαίνουν  για μπάνια δεν είναι πλέον εφικτό !

Για πρώτη φορά βλέπουμε μία διοίκηση που δείχνει να μην ενδιαφέρεται για τους εργαζόμενους όπου το τελευταίο διάστημα προβλήματα σημειώθηκαν με τους παιδικούς σταθμούς, με τις παιδικές κατασκηνώσεις που ο λάθος προγραμματισμός θα έβαζε τα παιδιά σε κλήρωση και τώρα με τα λεωφορεία για τα μπάνια, ένα μηδαμινό κόστος για την εταιρία και ενώ το θερινό πρόγραμμα καθηλώνει αρκετά λεωφορεία στα αμαξοστάσια και ο οδηγός δεν πληρώνεται.

Από την άλλη οι εργαζόμενοι έχουν βάλει πλάτη για να βγαίνει εις πέρας το συγκοινωνιακό έργο μεταφέροντας και δουλεύοντας τα ρεπό τους, την άδειά τους, με την εταιρία να χρωστάει χιλιάδες ημέρες αδείας στους εργαζόμενους ...