Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Από το ταμείο του Συνδικάτου θα καλυφθούν τα έξοδα για τις κατασκηνώσεις των παιδιών που έμειναν εκτός λόγω κλήρωσης



Μετά το έκτακτο Δ.Σ του Συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 17:30 με θέμα τις παιδικές κατασκηνώσεις αποφασίστηκε ότι, για όσα παιδιά δεν κληρώθηκαν οι εργαζόμενοι θα επιλέξουν την κατασκήνωση που επιθυμούν και τα έξοδα θα τα καλύψει το ταμείο του Συνδικάτου, κατόπιν το Συνδικάτο θα διεκδικήσει από την ΟΣΥ Α.Ε το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε.


Η πρόταση του προεδρείου για την 2η κατασκηνωτική περίοδο ήταν μόνο για όσους εργαζόμενους δεν δέχτηκαν να πάνε σε άλλη κατασκήνωση εκτός από την Αναγέννηση και το Ξένοιαστο Μελίσσι.

Η πρόταση υπερψηφίστηκε με ( 13 ) ψήφους υπέρ και ( 2 ) κατά

Υπερψήφισαν ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΜΕΤΑ - ΕΡΓΑΖ. ΟΣΥ (13).

Καταψήφισαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και ΕΑΣ (2).

Απουσίαζαν ΔΑΣ και ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ  οι οποίοι συμφώνησαν με την πρόταση μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο κατά τη διάρκεια του Δ.Σ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Συνδικαλιστές του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ καταγγέλλουν την απαράδεκτη αυτή ενέργεια της εταιρίας να βάλει σε κλήρωση τα παιδιά που δεν βρέθηκε θέση :

<< η Ο.ΣΥ Α.Ε προέβη σε κλήρωση ΄΄ ΝΥΧΤΑ ΄΄ για τις παιδικές κατασκηνώσεις, παρά τις αντιρρήσεις των δύο σωματείων  ( Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ & Σωματείο Τεχνικών )  από την 1η  κιόλας κατασκηνωτική περίοδο όπου απέτρεψε την κλήρωση.

Στην τελευταία και χθεσινή συνάντηση με τους υπεύθυνους της διαδικασίας έγινε πρόταση από τα δύο σωματεία, προκειμένου να βρεθούν οι θέσεις, να καταβληθούν τα χρήματα στις κατασκηνώσεις με την μορφή μετρητών (από τα ταμεία των δύο σωματείων) και έπειτα να επιστραφούν από την εταιρεία σε έτερο χρόνο.

Υπήρχε και επικοινωνία με τις κατασκηνώσεις που δεν είχαν αντίρρηση αλλά μας διατύπωσαν πως είχε χαθεί πολύ χρόνος.

Στην τελευταία αυτή λοιπόν πρόταση οι υπεύθυνοι της διαδικασίας μας απάντησαν να εξετάσουμε αν γίνεται νόμιμα αυτό και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Όχι μόνο δεν μας απάντησαν ποτέ, όχι μόνο ροκάνισαν χρόνο, αλλά τόλμησαν να πραγματοποιήσουν κλήρωση νύχτα χωρίς την παρουσία κανενός.

Μπράβο σας! Άξιοι!

Βάλατε παιδάκια σε κληρωτίδα για το αυτονόητο δικαίωμα της κατασκήνωσης.

Έπεται συνέχεια ...  >>