Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Έφυγαν 283 άτομα από εκδήλωση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και έμειναν μόνο 13 ...



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Έφυγαν 283 άτομα από εκδήλωση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και έμειναν μόνο 13 ... Διαμαρτυρόμενοι για ..... ΠΑΡΑ λίγο να πέσουν και ψιλές !!!


Κούλη μάζεψέ τους .... Ο άνθρωπος που διέσυρε την ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ (Κόλιας) ο μισητός στους Εργαζόμενους πρώην Υπουργός Εργασιας (Βρούτσης) ο "με όλους τα έχω καλά"(Καράογλου) και η πλέον άχρηστη Πρόεδρος Διοικούσας (Ευταξιά) αμαύρωσαν με τους Εργοδοτικούς "συνδικαλιστές" την πιο πετυχημένη εκδήλωση της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη!

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΛΕΞΑΚΙΑ ΚΟΛΙΑ,ΤΟΝ ΜΙΣΗΤΟ ΒΡΟΥΤΣΗ,ΤΟΝ "ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ" ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΥΤΑΞΙΑ!ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΩΝ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ"!

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι ΔΑΚΙΤΕΣ με τους τρείς διασπαστές της ... "ενότητας" που μη έχοντας δικό τους ακροατήριο πήγαν σε εκδήλωση της ΔΑΚΕ ΙΤ.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ Ως ΕΞΗΣ :

Σε εκδήλωση της ΔΑΚΕ ΙΤ Θες/νίκης με τη ΝΔ όπου ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ,σε μια κατάμεστη από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ ΔΑΚΙΤΕΣ αίθουσα,ο Βρούτσης, ο Καράογλου, η Ευταξιά (Πρόεδρος της Διοικούσας) και ο Κόλιας κάλεσαν και έδωσαν το λόγο στον Οφθαλμίδη στέλεχος των διασπαστών της ΔΑΚΕ ΙΤ ο οποίος συνοδεύονταν από τους Εργοδοτικούς "συνδικαλιστές" Γκιάτη και Λάμπρου!!!

Οταν πήρε το λόγο ο Οφθαλμίδης τα στελέχη της ΔΑΚΕ αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας και από 300 άτομα έμειναν 13 (Δεκατρία)!!! Αυτή είναι η αξία τους!!! Δεν μπορούν να μαζέψουν εργαζόμενους γιατί τους αγνοούν και εμφανίζονται σε εκδηλώσεις της ΔΑΚΕ χωρίς να ντρέπονται!!!

Το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν ΤΣΙΠΑ ούτε οι διασπαστές αλλά ούτε ο Βρούτσης, ο Καράογλου, ο Κόλιας και η Ευταξιά !!! Αυτοί πλάι διώξουν τον Πρόεδρο της ΝΔ??? Αυτοί θα διαχειριστούν τις τύχες των Ελλήνων??? Αυτό που συνέβει αποδεικνύει την Ορθότητα της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ ΙΤ να στηρίξει τους Βουλευτές που την στηρίζουν και δεν την υπονομεύουν!!!



Πηγή