Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΟΑΣΑ : Ισχύς καρτών Οκτωβρίου 2017



Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία έκδοσης προσωποποιημένων ηλεκτρονικών καρτών, με την οποία, μέχρι σήμερα, έχουν προσωποποιηθεί περισσότερες από 100.000 κάρτες, με τη διαδικασία να ακολουθείται κανονικά και με εντατικούς ρυθμούς.


Οι προσωποποιημένες ηλεκτρονικές κάρτες μπορούν να εκδίδονται διαρκώς στα εκδοτήρια έκδοσης προσωποποιημένων καρτών και μπορούν να φορτίζονται, οποιαδήποτε στιγμή, στα Αυτόματα Μηχανήματα. Εφόσον φορτισθούν με μηνιαίο κόμιστρο, ισχύουν για 30 πλήρεις ημέρες από την πρώτη τους επικύρωση.

Ειδικά για τους κατόχους κάρτας Οκτωβρίου 2017, που επιθυμούν να μετακινηθούν από την 1η Νοεμβρίου και δεν έχουν προλάβει να προμηθευτούν την προσωποποιημένη κάρτα, ισχύει η κάρτα Οκτωβρίου 2017 από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και την 5η Νοεμβρίου, ημερομηνία που πρέπει να έχουν εκδώσει προσωποποιημένη κάρτα.

Στην περίπτωση που οι κάτοχοι κάρτας Οκτωβρίου 2017 ακολουθήσουν τη διαδικασία κατάθεσης ανοικτού φακέλου για την έκδοση προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας, η κάρτα Οκτωβρίου 2017 ισχύει από την 1η μέχρι και την 10η Νοεμβρίου 2017.

Σημειώνεται ότι ο ανοικτός φάκελος μπορεί να κατατίθεται σε όλα τα εκδοτήρια της ΣΤΑΣΥ, τις ώρες λειτουργίας τους.

Ο ΟΑΣΑ, παράλληλα, διαβεβαιώνει ότι έχει λάβει όλες τις πρόνοιες για τη μετακίνηση όλων των κοινωνικών ομάδων που μετακινούνται στα πλαίσια των υφιστάμενων κοινωνικών πολιτικών (άνεργοι, ΑΜΕΑ κ.λπ.) για την απρόσκοπτη μετακίνησή τους.