Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Φορτηγό με οικοδομικά υλικά παρκαρισμένο στη στάση λεωφορείου



Πρωτοφανές ; Όχι ! Η εύκολη λύση για αρκετούς που τους ενδιαφέρει μόνο να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς να υπολογίζουν τον απλό πολίτη που περιμένει στη στάση το λεωφορείο.


Όπως βλέπετε στη φωτογραφία το φορτηγό με τα οικοδομικά υλικά βρίσκεται παρκαρισμένο πάνω στην πλατφόρμα της στάσης των λεωφορείων, είναι η στάση «ΕΥΔΑΠ» στην οδό Ιλισίων που εξυπηρετούνται οι λεωφ. γραμμές 608, 235, 622, 815. Οι τύποι δεν συγκινούνται καθόλου, παρόλο που βρίσκονται εντός του φορτηγού και βλέπουν το λεωφορείο να είναι ήδη στη στάση, λες και δεν έγινε τίποτα ! Η εύκολη λύση για πολλούς ! Από την άλλη, ποιος θα τον ενοχλήσει ;  Υπάρχει αστυνόμευση ; 

Ο οδηγός του λεωφορείου με δυσκολία θα μπορέσει να κάνει επιβίβαση/αποβίβαση επιβατών καθώς μπορεί να ανοίξει μόνο τη μία πόρτα, λόγω της στενότητας της οδού και των παρκαρισμένων που βρίσκονται παράπλευρα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα επιβάτη, λίγο πριν είχαν τελειώσει τις εργασίες τους, ενώ το μπετόν το είχαν αδειάσει στο οδόστρωμα πίσω από το φορτηγό και μπροστά από τη στάση ... για ευκολία φυσικά ! 

Και ενώ αυτά γίνονται καθημερινά και ταλαιπωρούν οδηγούς και επιβάτες, κάποιοι άλλοι, κάνουν έρευνες και δημοσκοπήσεις για τα αίτια της συχνότητας των δρομολογίων  ...