Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Υπηρεσιακό Σημείωμα της Διοίκησης της Ο.ΣΥ για την μετεγκατάσταση του Α/Σ Ελληνικού




Με υπηρεσιακό σημείωμα η Διοίκηση της Ο.ΣΥ Α.Ε ενημερώνει τις Περιφερικές Διευθύνσεις για την μετεγκατάσταση του Α/Σ Ελληνικού όπου σύμφωνα με την υπουργική απόφαση του κ. Σπίρτζη θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 30/06/2018


Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, στο υπηρεσιακό σημείωμα, η Διοίκηση καλεί τους εργαζόμενους να εργαστεί ο καθένας από την θέση ευθύνης του, για την ασφαλή και ακώλυτη παροχή του συγκοινωνιακού έργου προς το επιβατικό κοινό, καθώς η εν λόγω απόφαση, αποτελεί για την εταιρεία αναγκαιότητα, αλλά κυρίως πρόκληση ... ενώ ταυτόχρονα εύχεται στους εργαζόμενους Καλή Ανάσταση ... μέσω υπηρεσιακού σημειώματος !!!


--------------------------------------------------------------------------


ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι - Συνεργάτες, 


   Με την παρούσα επιθυμούμε να ανακοινώσουμε την σύμφωνα με την αρ. πρωτ. 376/30-03-2018 (ΑΔΑ 66ΖΔ465ΧΘΞ-2ΓΩ) Υπουργική Απόφαση, μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου του Ελληνικού και την ενσωμάτωσή του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, όπως αυτό υπαγορεύεται από την απόφαση 79/15-01-2018 του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής.

   Η εν λόγω απόφαση αποτελεί για την εταιρεία μας αναγκαιότητα, αλλά κυρίως πρόκληση, να αξιοποιήσουμε την δυνατότητα που μας παρέχεται, να αναδιοργανώσουμε τις εγκαταστάσεις μας και να αναδείξουμε την δυναμική της εταιρείας για το μέλλον.

   Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι, ο καθένας από την θέση ευθύνης του, θα εργαστούμε για την ασφαλή και ακώλυτη παροχή του συγκοινωνιακού έργου προς το επιβατικό κοινό. Θα διασφαλίσουμε τις άριστες συνθήκες εργασίας και θα προασπίσουμε την καθημερινή προσπάθεια των εργαζομένων.

  Για να πετύχουμε τώρα και κάθε φορά το καλύτερο για την εταιρεία, χρειαζόμαστε την αποτελεσματική εφαρμογή των συζητηθέντων με τις Διευθύνσεις της εταιρείας και την υπεύθυνη παρουσία όλων ημών.

  Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ενημέρωση σχετικά με τις συγκεκριμένες ενέργειες που θα λάβουν χώρα σε ένα ομολογουμένως στενό χρονικό πλαίσιο.

Ας μείνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι για την Ο.ΣΥ Α.Ε

Ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειές σας 
Υγεία & Ψυχική Ανάταση με το Νόημα των Ημερών

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα !

--------------------------------------------------------------------------

Οι εργαζόμενοι πάντως έχουν είδη τοποθετηθεί είτε με ανακοινώσεις είτε σε ομιλίες στην Ημερίδα του ΕΚΑ, αλλά και συνεντεύξεις, όπου δηλώνουν αρνητικοί στην μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου και ζητούν εξαίρεση όπως οι εγκαταστάσεις του Τραμ ...