Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Μετά από ένα χρόνο έγινε το αυτονόητο - η δημοσιοποίηση λειτουργεί θετικά ...



Χρειάστηκε ένας χρόνος για να γίνει το αυτονόητο, αν και οι αρμόδιοι θα έπρεπε να το είχαν προβλέψει, πάλι εμείς το αναδείξαμε και έγινε πραξη.

Από τον Απρίλιο του 2017 κατόπιν αιτήματος οδηγών, έγγραφο από το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ενημέρωνε τους συγκοινωνιακούς φορείς για ένα πρόβλημα που δημιουργείται κατά την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου και είχε να κάνει με την τηλεματική κατά την εκτέλεση των δρομολογίων τις ημέρες λαϊκής αγοράς, τροποποιήσεις διαδρομών κτλ. 

Τελικά, μετά την δημοσιοποίηση από το citybusdrivers, όπως και σε πολλά άλλα δημοσιεύματα που αναδεικνύουμε τα προβλήματα καθημερινότητας είτε των οδηγών είτε των επιβατών, έγινε το αυτονόητο, διαπιστώσαμε ότι η εφαρμογή oasa telematics έχει πλέον ενημερωθεί και ο επιβάτης θα μπορεί να βλέπει την κατεύθυνση του λεωφορείου και τις ημέρες που τροποποιείται η διαδρομή λόγω λαϊκής κτλ.

Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα δημοσιοποιώντας τα, μιας και απ΄ ότι φαίνεται λαμβάνονται περισσότερο υπόψιν, άσχετα εάν κάποιοι στην Ο.ΣΥ <<προσβάλλονται>> και εφαρμόζουν απαράδεκτες τακτικές φίμωσης των εργαζομένων που διαχειρίζονται το blog.

Στόχος μας είναι η καλυτέρευση της καθημερινότητας των οδηγών και επιβατών για καλύτερες συγκοινωνίες.