Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Σήμερα το πρωί απετράπη εκ νέου διαδικασία μεταφοράς λεωφορείων από το Ελληνικό στην Ανθούσα



Σήμερα το πρωί στις 7:00 συνδικαλιστές των Σωματείων Ο.ΣΥ αλλά και του ΕΚΑ και ΟΣΜΕ εμπόδισαν εκ νέου την μεταφορά 10 αρθρωτών λεωφορείων από το Α/Σ του Ελληνικού στης Ανθούσας. Ανάμεσα στους οδηγούς για την μεταφορά ήταν και δύο σταθμάρχες.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ σήμερα το πρωί στις 7:00 μετέβησαν στο Α/Σ Ελληνικού, οχτώ οδηγοί που εργάζονται στα υπηρεσιακά αλλά και δύο σταθμάρχες του γραφείου κίνησης της Ανθούσας, να μεταφέρουν τα 10 αρθρωτά λεωφορεία που είχαν προγραμματιστεί από την Παρασκευή και είχε αποτραπεί από τους συνδικαλιστές, οι συνδικαλιστές που παραβρίσκονταν και εχθές ως αργά το βράδυ στο αμαξοστάσιο αλλά και από νωρίς σήμερα το πρωί, απέτρεψαν εκ νέου τη διαδικασία μεταφοράς λεωφορείων χαλώντας για μία ακόμη φορά τα σχέδια της Διοίκησης. 

Όσο αναφορά τους σταθμάρχες δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, εάν ήταν εν ώρα υπηρεσίας στην γραφειοκρατική δουλειά που τους έχει αναθέσει η εταιρεία εδώ και χρόνια και εάν παρευρέθησαν για να οδηγήσουν τα λεωφορεία προς το Α/Σ Ανθούσας ή για άλλο λόγο. 

Πάντως την ειδικότητα την έχουνε, «σταθμάρχης - οδηγός» οπότε, ίσως χρειαστεί αργότερα να κάνουν και κανένα δρομολόγιο !