Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Λήξαν το επεισόδιο στο αμαξοστάσιο Άνω Λιοσίων – Καλά στην υγεία του το 4χρονο παιδί




Εκτονώθηκε η ένταση που δημιουργήθηκε πριν από λίγες ώρες στο αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων, όπου μετά από ατύχημα με λεωφορείο τραυματίστηκε ελαφρά ένα 4χρονο παιδί και ως αποτέλεσμα υπήρξε συγκέντρωση Ρομά στο σημείο.


Αρχικά στο σημείο κατέφθασαν 100 περίπου άτομα, ενώ στη συνέχεια αφού ο θείος του παιδιού ενημέρωσε ότι το τραύμα στο κεφάλι δεν ήταν σοβαρό, παρέμειναν περίπου 30 με 40 μέχρι τις 21.00.

Ο 4χρονος, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, μεταφέρθηκε με όχημα του θείου του στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου διαπιστώθηκε ελαφρύς τραυματισμός στο κεφάλι και αυτή την ώρα ολοκληρώνονται οι εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το λεωφορείο που κινούνταν στο δρόμο του αμαξοστασίου, χτύπησε το παιδάκι που πετάχτηκε μπροστά στο όχημα και ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει.  Αμέσως τσιγγάνοι που μένουν στην περιοχή άρχισαν να φωνάζουν και να κινούνται απειλητικά κατά του οδηγού αλλά και υπαλλήλων του αμαξοστασίου ενώ στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά, δυνάμεις της ΟΠΚΕ και μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθούν οι αρχικές πληροφορίες για πυροβολισμούς.

Την ίδια ώρα, έγινε έλεγχος αλκοτέστ, με αρνητικό αποτέλεσμα στον 38χρονο οδηγό του λεωφορείου.

Προανάκριση ενεργείται από το  Γ’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.