Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Τρόμος για οδηγούς λεωφορείων στο Καματερό από επιθέσεις άγνωστων με πέτρες



Οι επιθέσεις με πέτρες στα ΜΜΜ δεν λέει να σταματήσει, δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουμε αναδείξει κατά καιρούς ενώ αρκετά από αυτά δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  Μιχάλη Τεζάρη νέα περιστατικά σημειώθηκαν πρόσφατα στην περιοχή του Καματερού όπου άγνωστοι πέταξαν πέτρες σε λεωφορεία ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του newpost.gr η ζωή των οδηγών λεωφορείων του ΟΑΣΑ βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, αφού τις τελευταίες δυο εβδομάδες στην οδό Παπάγου στο Καματερό, άγνωστοι πραγματοποιούν επιθέσεις με πέτρες εναντίον τους, ενώ τα λεωφορεία βρίσκονται εν κινήσει.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Newpost από τις επιθέσεις, δείχνει την επικινδυνότητα στην καθημερινότητα των οδηγών, οι οποίοι δηλώνουν απροστάτευτοι. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μέχρι στιγμής έχουν καταγράφει 11 επιθέσεις, χωρίς ευτυχώς να αναφερθεί τραυματισμός, ενώ η τελευταία επίθεση με πέτρες καταγράφηκε στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ είχε προηγηθεί μια ακόμη στις 12:00 τη νύχτα του Σαββάτου.


Στη συνέχεια του δημοσιεύματος αναφέρεται ότι οι οδηγοί των οχημάτων καταγγέλλουν πως η αστυνομία και η διοίκηση του ΟΑΣΑ, μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια προκειμένου να εντοπιστούν τα άτομα που πραγματοποιούν τις επιθέσεις, προκείμενου να επανέλθει η ηρεμία και στους οδηγούς.

Παράλληλα ο Φώτης Νικολακοπουλος, μέλος του Δ.Σ των εργαζόμενων του ΟΑΣΑ, δηλώνει : «φανταστείτε να υπήρχαν επιβάτες, θα είχαμε θρηνήσει θύματα. Επιτίθενται σε λεωφορεία των γραμμών 701, που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Καματερο - Ίλιον - Ανθουπολη και το 704, Καματερό για πλατεία Αγίων Ανάργυρων. Όλες οι επιθέσεις σημειώνονται επί της Στρατηγού Παπάγου».

Επιθέσεις με πέτρες έχουν γίνει και σε περιοχές στα νότια προάστια αλλά και στην περιοχή της Ελευσίνας, Ζωγράφου, Βριλήσσια, όπως επίσης και στο κέντρο της Αθήνας !