Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Προς μόνιμη τροποποίηση οι λεωφ. γραμμές 701 & 704 μετά το χθεσινό συμβάν που Ρομά χτύπησαν οδηγό λεωφορείου



Αναμένουμε την απόφαση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΑΣΑ κ. Ι. Σκουμπούρη για μόνιμη τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 701 & 704 όπως είχε δεσμευτεί στην σύσκεψη με αρμόδιους φορείς στις 25 Οκτωβρίου 2018.


Λόγω των συχνών επιθέσεων σε οδηγούς και λεωφορεία στην περιοχή του Καματερού το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ με δική του πρωτοβουλία είχε τροποποιήσει τις λεωφ. γραμμές 701 & 704 στις 23 Οκτωβρίου 2018, παράλληλα με έγγραφο «ΕΠΕΙΓΟΝ» προσκαλεί την Αστυνομία, τον Δήμο Αγ. Αναργύρων - Καματερού  σε σύσκεψη στα γραφεία του ΟΑΣΑ, την Πέμπτη 25/10/2018 και ώρα 11:00 για λήψη μέτρων ...

Ο ΟΑΣΑ αποδέχτηκε την πρόσκληση και στις 25/10/2018 η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ι. Σκουμπούρη, εκπροσώπων του Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού, της Αστυνομίας, της ΟΣΥ και του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ. 

Όλοι δεσμεύτηκαν προς τους εργαζόμενους για λήψη μέτρων για την επαναλειτουργία των λεωφ. γραμμών, ενώ  ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ κ. Ι. Σκουμπούρης τους ενημέρωσε ότι σε περίπτωση που λειτουργήσουν οι γραμμές και υπάρξει ξανά πρόβλημα, οι λεωφ. γραμμές θα τροποποιηθούν μόνιμα.

Μετά το χθεσινό συμβάν αναμένουμε την δέσμευση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΑΣΑ για μόνιμη τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών ...

Σύμφωνα με πληροφορίες το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ έχει ξεκινήσει ήδη ενέργειες με δική του πρωτοβουλία να τροποποιήσει εκ νέου τις λεωγ. γραμμές.


Οι αρμόδιοι συγκοινωνιακοί φορείς θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν την κλειστή καμπίνα οδηγού  ... η κατάσταση έχει ξεφύγει !

citybusdrivers