Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Τροποποιείται εκ νέου η λεωφ. γραμμή 701 με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ



Με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ η λεωφορειακή γραμμή 701  «ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΙΛΙΟΝ - ΣΤ. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (ΚΥΚΛΙΚΗ)» τροποποιείται εκ νέου από 29 Ιανουαρίου 2019 από τις 18:00 το απόγευμα για όλες τις ημέρες της εβδομάδας μετά το χθεσινό περιστατικό όπου οδηγός έπεσε θύμα προπηλακισμών και ληστείας, ενώ φθορές υπέστη και το λεωφορείο.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ «Το περιστατικό, στην περιοχή Ίλιον, όπου συνάδελφός μας έπεσε θύμα προπηλακισμών και ληστείας, ενώ φθορές υπέστη και το λεωφορείο, μας αναγκάζει να θέσουμε σε ισχύ τις κάτωθι τροποποιήσεις από : 

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 

Για  ΚΑΘΕ  ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ώρα 18:00, για ΟΛΕΣ τις ΗΜΕΡΕΣ  Τα λεωφορεία θα ακολουθούν τις εξής διαδρομές:

Προς Ανθούπολη : Από Τέρμα - Ευθεία Αγ. Νικολάου - Αριστερά Ερμιόνης - Δεξιά Ιπποδαμείας - συνέχεια ως έχει.

Προς Καματερό : Από Ιπποδαμείας - Αριστερά Ερμιόνης - Δεξιά Αγ. Νικολάου

Συνεχίζει η ανακοίνωση : «Δυστυχώς, η δέσμευση των αρμοδίων για επίλυση των προβλημάτων σε συγκεκριμένες λεωφορειακές γραμμές, μεταξύ αυτών και την ανωτέρω, δεν ήταν επαρκής. Στην κοινή μας σύσκεψη, επαναφέροντας τη λειτουργία των γραμμών τονίσαμε ότι σε περίπτωση ενδεχόμενων κρουσμάτων θα αναγκαστούμε να προβούμε σε εκ νέου πρωτοβουλία, που πρωτίστως θα διασφαλίζει τόσο την ασφάλεια επιβατών όσο και εργαζομένων».

Για το Συνδικάτο μας, προέχει η ασφάλεια όλων