Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Συνεχίζονται οι επιθέσεις σε λεωφορεία της Ο.ΣΥ στην Άνω Ηλιούπολη - Πυρά με αεροβόλο όπλο



Επίθεση με αεροβόλο όπλο, δέχτηκε αυτή τη φορά το λεωφορείο της λεωφ. γραμμής 237 « ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)» στην Άνω Ηλιούπολη (Αστυνομικά) - Τρόμος σε οδηγούς και επιβάτες - Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες περίπου στις 19:50 το λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από Δάφνη προς Άνω Ηλιούπολη, δέχτηκε πυρά από αεροβόλο όπλο όπου κινδύνεψε τόσο ο οδηγός καθώς έσπασε το παράθυρο από αριστερά του, όσο και οι επιβάτες. Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Θράκης στη στάση «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» η οποία είναι η δεύτερη στάση στην άνοδο της οδού Θράκης μετά την Ηρώων Πολυτεχνείου. Το ευτύχημα ήταν ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και ότι το λεωφορείο κινούνταν σε ανωφέρεια και όχι σε κατωφέρεια όπου σε περίπτωση πανικού του οδηγού θα ήταν ανεξέλεγκτο με κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που λεωφορείο της λεωφ. γραμμής 237 δέχεται επίθεση από αγνώστους σε συγκεκριμένα σημεία στα Αστυνομικά στην Άνω Ηλιούπολη. Η τελευταία που έχουμε καταγράψει εμείς ήταν με νεράντζια τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ και το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ είχε ενημερώσει με έγγραφό του την τροχαία Ελληνικού και το αστυνομικό τμήμα και το τμήμα ασφάλειας Ηλιουπόλεως, όπως και την ΟΣΥ και ΟΑΣΑ για αύξηση των περιπολιών στην συγκεκριμένη περιοχή όπου γίνονται συχνές επιθέσεις σε λεωφορεία.

Τα πράγματα πλέον έχουν σοβαρέψει, καθώς η επίθεση με αεροβόλο όπλο δεν μπορεί να συγκριθεί με τις προηγούμενες καθώς απειλούνται ευθέως ανθρώπινες ζωές.



Πηγή φωτο : osybusdrivers.blogspot.com