Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Επίθεση με πέτρα σε λεωφορείο της Ο.ΣΥ στην Αγ. Παρασκευή - Από θαύμα γλύτωσε ο οδηγός



Άλλο ένα περιστατικό επίθεσης με πέτρα σε λεωφορείο της Ο.ΣΥ - από θαύμα γλύτωσε ο οδηγός αφού η πέτρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι του. Κανένα ενδιαφέρον από την Ο.ΣΥ για τον οδηγό.


Η νέα επίθεση σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στις 22:10 περίπου στην λεωφορειακή γραμμή Β5 «ΣΤ. ΛΑΡΙΣΗΣ - Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», όπου σύμφωνα με πληροφορίες το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο από Στ. Λαρίσης προς Αγ. Παρασκευή όταν επί της οδού Ειρήνης στην Αγ. Παρασκευή και λίγο πριν βγει στη Λ. Μεσογείων, άγνωστος πέταξε πέτρα με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι στο παράθυρο του οδηγού και να περάσει ξυστά από το κεφάλι του, από θαύμα γλύτωσε ο οδηγός αφού το λεωφορείο ήταν εν κινήσει, και για λίγα εκατοστά θα τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με κίνδυνο την ζωή του αλλά και των επιβατών αφού το λεωφορείο θα ήταν ακυβέρνητο. Για μία στιγμή όλοι οι επιβάτες ήταν «παγωμένοι», ο οδηγός γεμάτος θραύσματα από το σπασμένο τζάμι, στο πρόσωπο και στα ρούχα του, προσπαθούσε να τα απομακρύνει με την βοήθεια ενός επιβάτη. Κλήθηκε η αστυνομία όπου κατέγραψε το περιστατικό, ενώ ο δράστης διέφυγε μέσα στο σκοτάδι.

Όπως λένε οι οδηγοί, ουδείς από την εταιρεία δεν ενδιαφέρθηκε να τηλεφωνήσει στον οδηγό να ρωτήσει για την υγεία του, έστω και τυπικά, ούτε πήγε στο σημείο, το μόνο που τους ενδιέφερε είναι η γραφειοκρατική διαδικασία καταγραφής του περιστατικού ώστε να πληρωθεί το σπασμένο τζάμι από την ασφαλιστική.