Το Blog δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι οδηγοί αστικών λεωφορείων στην Ο.ΣΥ, και την ενημέρωση σχετικά με την εργασία τους. Επικοινωνήστε μαζί μας: citybusdrivers1@gmail.com

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019

Ηλίας Μανιατάκης : Δημόσιος ρόλος και Χαρακτήρας των Αστικών ΣυγκοινωνιώνΔήλωση του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Τραμ (Σ.Ε.Τ) για τις αστικές συγκοινωνίες - Αδιαπραγμάτευτος ο Δημόσιος ρόλος και Χαρακτήρας των Αστικών Συγκοινωνιών - Όποια άλλη σκέψη είναι στην κατεύθυνση απαξίωσης με μοναδικό σκοπό το κέρδος και όχι την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.


«Η διατήρηση του δημόσιου ρόλου και χαρακτήρα των Αστικών Συγκοινωνιών είναι αδιαπραγμάτευτη.

Μεταφέρουμε τους πολίτες του μόχθου, τον άνεργο, τον συνταξιούχο, τον φτωχό οικογενειάρχη, που τον ρήμαξε και τον ισοπέδωσε οικονομικά και κοινωνικά ο αρμαγεδώνας της οικονομικής κρίσης.

Όποια άλλη σκέψη είναι στην κατεύθυνση απαξίωσης της παροχής του έργου προς το συμφέρον μόνο υπεργολάβων και μεγαλοεργαλάβων που μοναδικό σκοπό έχουν το κέρδος και όχι η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και των Ελλήνων πολιτών». 

Μανιατάκης Ηλίας 
Πρόεδρος Εργαζομένων Τραμ (Σ.Ε.Τ.)