Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο της Ο.ΣΥ στην λεωφ. γραμμή 727 στην Λ. Πάρνηθος



Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο της Ο.ΣΥ σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 17:00 στην Λ. Πάρνηθος στην λεωφορειακή γραμμή 727 ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΜΕΣΟΝΥΧΙ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΚΥΚΛΙΚΗ)


Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός ΙΧΕ έκανε προσπέραση και συγκρούστηκε με το διερχόμενο αστικό λεωφορείο της λεωφ. γραμμής 727 ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΜΕΣΟΝΥΧΙ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΚΥΚΛΙΚΗ). Ο οδηγός του αστικού λεωφορείου όταν αντιλήφθηκε το ΕΙΧ να βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα κατεύθυνσης, προσπάθησε να το αποφύγει κάνοντας ελιγμό, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε δέντρο χωρίς όμως να αποφύγει την σύγκρουση με το ΕΙΧ που οδηγούσε νεαρός ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. 

Το λεωφορείο έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ δεν υπάρχει πληροφόρηση για σοβαρό τραυματισμό επιβατών και οδηγού λεωφορείου.


Θα θέλαμε για άλλη μία φορά να υπενθυμίσουμε στο επιβατικό κοινό αλλά και σε μερίδα οδηγών που δεν λαμβάνουν υπόψιν την πρόληψη όσο αναφορά την ασφάλεια, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, να σκεφτούν τι θα είχε γίνει εάν επιβάτες βρίσκονταν εμπρός στο λεωφορείο σε θέση που δεν επιτρέπεται για λόγους ασφαλείας, όπως συνηθίζουν να στοιβάζονται μέχρι το μπαρ-μπριζ του λεωφορείου. 


Συνάδελφοι, δεν υπάρχει αυτό που ισχυρίζονται αρκετοί επιβάτες « ...έλα μωρέ για μία στάση ...» φερθείτε επαγγελματικά και μην επιτρέπετε σε κανέναν να βρίσκεται εμπρός από την προστατευτική μπάρα, ούτε για μία στάση !