Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Έκπτωση έως 25% στις ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ για δικηγόρους και ασκ. δικηγόρους Αθηνών

Εφόσον ο αριθμός των καρτών που θα προμηθευτεί ο ΔΣΑ για τα μέλη του υπερβεί τις 1.500




Μετά από επίμονες προσπάθειες του ΔΣΑ για την εξασφάλιση προνομιακής τιμολόγησης για τα μέλη του από τον ΟΑΣΑ, ο Οργανισμός, σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ενέκρινε το υποβληθέν από 17.12.2019 αίτημα του Προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού, και χορηγεί έκπτωση 25% στην ονομαστική αξία της ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών, εφόσον ο αριθμός των καρτών που θα προμηθευτεί ο ΔΣΑ για τα μέλη του υπερβεί τις 1.500.


Με την χορηγούμενη έκπτωση η ετήσια κάρτα θα κοστίζει 247,50 €, έναντι των 330€ που είναι η κανονική τιμή διάθεσής της.Εφόσον ο αριθμός των προς διάθεση καρτών κινηθεί μεταξύ 501 και 1.500 η έκπτωση θα ανέλθει σε 13% και η τιμή της κάρτας θα διαμορφωθεί σε 287,10 €.Σημειώνεται ότι οι ως άνω εκπτώσεις που επιτεύχθηκαν είναι σημαντικά μεγαλύτερες, όχι μόνο έναντι της τιμής διάθεσης των εισιτηρίων στο κοινό, αλλά και έναντι της συνήθους τιμολογιακής πολιτικής του Οργανισμού επί ομαδικής προμήθειας καρτών.

Δικαίωμα απόκτησης της ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών με την προαναφερθείσα μειωμένη τιμή έχουν όλοι οι δικηγόροι Αθηνών, οι ασκούμενοι Δικηγόροι Αθηνών καθώς και το προσωπικό του ΔΣΑ.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να προμηθευτούν την κάρτα απεριορίστων διαδρομών παρακαλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση από αύριο, Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, στην ειδική εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί προς τούτο στο http://portal.olomeleia.gr/el έως την 31η Ιανουαρίου 2020.

Εναλλακτικά, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν τη σχετική αίτηση αυτοπροσώπως ή δια πληρεξουσίου, στα γραφεία του Συλλόγου (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος, Γραφείο Επιμελητών) από 08.00 έως 15.00.

Μετά τη συγκέντρωση των αιτήσεων θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τα διαδικαστικά ζητήματα προμήθειας των καρτών από όσους έχουν υποβάλει σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, κατόπιν συνεννόησης του ΔΣΑ με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΣΑ.Δείτε τα σχετικά έγγραφα στο dsa.gr